Sanal başvuruda bulunan üyeyle irtibata gecilecektir.
Personel Alımı Yapılacak Grup komutanlıkları;
-Grafik tasarım Grup Komutanlığı -Basın & Halkla İlişkiler Grup Komutanlığı -Ar-Ge Grup Komutanlığı -Yabancı Dil Timi
personel alımına yanlızca bu grup komutanlıklarında gidilecektir.
Başvuru Formu; ----------------------------------------------------------------------- Görev Almak İstediğim Grup Komutanlığı:................... Bildiğim Programlar:....................................... ...... Günlük Online Sürem:............................................ Düşünceler:....................................... ................. -----------------------------------------------------------------------
Görev Almak İstediğim Gurup Komtanlığı: ( Burada yetenekleriniz ve bilgileriniz dahilinde en iyi şekilde görev yapabileceğiniz grup komutanlığını yazmanız gerekmektedir)
Bildiğim Programlar: (burada görev alacağınız grup komutanlıklarına uygun bildiğiniz programlarını yazmanız gerekmektedir
Günlük Online Sürem: ( Bu bölümdede nete bağlandığınız yeri ev iş cafe gibi belirttikten sonra günlük nete bağlandığınız süreyi yazmanız gerekmektedir)
Düşünceler: (Bu bölümede alacağınız görevle alakalı düşüncelerinizi yazabilirsiniz)
Not: Konuya başvuru formu ekleme dışında mesaj yazmayınız.
Detaylı Mesaj
Bilgileri
Mesaj No: 63
Mesajın Ana Konusu:Sanal İstihbarat Team Personel Alımı
Başvuru Formu; ----------------------------------------------------------------------- Görev Almak İstediğim Grup Komutanlığı: -Ar-Ge Grup Komutanlığı Bildiğim Programlar: Photoshop Günlük Online Sürem:18:00 & 23:00 Düşünceler: Öncelikle Site Çok Güzel Hack Konusunu Öğrenmeyi çok istiyorum ve SİT de öğrenebilecigimi düşünüyorum
Detaylı Mesaj
Bilgileri
Mesaj No: 294
Başvuru Formu; ----------------------------------------------------------------------- Görev Almak İstediğim Grup Komutanlığı: -Ar-Ge Grup Komutanlığı Bildiğim Programlar: Photoshop Günlük Online Sürem:18:00 & 23:00 Düşünceler: Öncelikle Site Çok Güzel Hack Konusunu Öğrenmeyi çok istiyorum ve SİT de öğrenebilecigimi düşünüyorum
Başwururn Kabul Edilmiştir
Detaylı Mesaj
Bilgileri
Mesaj No: 361
Gönderilme Tarihi:Salı Ara. 02, 2008 5:27 pm
Bu Mesajı Şikayet Et:
Sanal İstihbarat Team Personel Alımı
1 sayfadaki 1 sayfası
1 -
Arama Yapmadan Konu Açmayın. 2 - Mesaj Yazarken Başlıklar Konularla Alakalı Olmalır. 3 - Konularımızı Alakalı Başlıklar Altında Açalım. 4 - Aynı Konuya Ard Arda Mesaj Atmayın(flood Yapmayın) 5 - Bu Kurullara Uymamakta Israr Edenler Siteden Belirli Bir Süreliğine Yada Tamamen Uzaklaştırılır.